Jeg @rbejder videre for dig!
14. april 2013 – 00:00 128 Kommentarer

Jeg er medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Det har jeg været siden 2007. Jeg er mit partis Erhvervs- og vækstordfører. Derudover er jeg formand for Folketingets Transportudvalg og formand for Sydslesvigudvalget. Endelig er jeg medlem af Finansudvalget, Europaudvalget, Udenrigspolitisk Nævn, Skatteudvalget og Kulturudvalget samt af kontaktudvalget for det tyske mindretal i Danmark.

Bookmark and Share
Læs hele indlægget »
Fra medierne

Her er mine nyeste pressemeddelser, klip og kommentarer om mig og min politik fra medierne.

Videoer

Min politik set gennem mit kamera i mobilen. Følg med i mine løbende videohilsner fra Christiansborg og Sønderjylland.

Nyt om min politik

Det er lige straks valg. Heldigvis. Læs nyt om dansk politik, mit arbejde som ordfører og mine glødende ønsker om en ny regering i Danmark.

Alt det useriøse

Find ud af det, du ikke vidste. Se, hvad jeg særligt undrer mig over for tiden, og hvad jeg laver de få timer, jeg ikke laver politisk arbejde.

Jeg arbejder for dig

Jeg lytter til mine vælgere. Se meningerne om min politik, og læs mit ærlige svar på, hvad jeg vil gøre ved det.

Hjem » Fra medierne

Antorini og Engelbrecht fokuserer på fødevarekvalitet

Skrevet af d. 6. marts 2011 – 21:42No Comment

De socialdemokratiske folketingsmedlemmer Christine Antorini og Benny Engelbrecht sætter mandag den 7. marts fokus på kvalitetsfødevarer, når de tager på rundtur i Sønderjylland. Formålet er at få inspiration til hvordan det danske samfund kan styrkes ved at satse på kvalitet, oplevelsesøkonomi og viden. Tirsdag tager de to en lignende rundtur i Nordsjælland.

- Vi har udfordret hinanden til at finde inspiration i hver vores landsdel, med gode eksempler på virksomheder og produkter der skiller sig positivt ud. Jeg glæder mig derfor til at vise Syd- og Sønderjylland frem på en anderledes og udfordrende måde, forklarer Benny Engelbrecht, der er valgt i Sønderborg.

For at give en ekstra dimension til oplevelsen, kender Christine Antorini ikke på forhånd de oplevelser der venter hende i det sønderjyske, ligesom Benny Engelbrecht ikke ved hvad der venter ham i Nordsjælland. Det kan dog allerede nu afsløres, at den sønderjyske rundtur tager sit udgangspunkt i den gode historie og innovative mennesker, der tør tænke udenfor boksen.

- Jeg tror Antorini vil få inspiration med hjem der både vil give hende ny indsigt i fødevareerhvervet, men også et nyt billede af Sønderjylland, der på det kulinariske område er meget andet end kaffebord og grønlangkål, siger Benny Engelbrecht.

Senere på ugen vil de to socialdemokraters rundtur kunne opleves på Youtube hvor de udgiver videodokumentarer om deres besøg og konklusioner.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar!

Husk at tilmelde dig kommentarsporet via RSS .

Du kan benytte disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denne hjemmeside benytter Gravatar. For at opsætte din egen avatar, kan du registrere dig på gravatar.com.