Jeg @rbejder videre for dig!
14. april 2013 – 00:00 128 Kommentarer

Jeg er medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Det har jeg været siden 2007. Jeg er mit partis Erhvervs- og vækstordfører. Derudover er jeg formand for Folketingets Transportudvalg og formand for Sydslesvigudvalget. Endelig er jeg medlem af Finansudvalget, Europaudvalget, Udenrigspolitisk Nævn, Skatteudvalget og Kulturudvalget samt af kontaktudvalget for det tyske mindretal i Danmark.

Bookmark and Share
Læs hele indlægget »
Fra medierne

Her er mine nyeste pressemeddelser, klip og kommentarer om mig og min politik fra medierne.

Videoer

Min politik set gennem mit kamera i mobilen. Følg med i mine løbende videohilsner fra Christiansborg og Sønderjylland.

Nyt om min politik

Det er lige straks valg. Heldigvis. Læs nyt om dansk politik, mit arbejde som ordfører og mine glødende ønsker om en ny regering i Danmark.

Alt det useriøse

Find ud af det, du ikke vidste. Se, hvad jeg særligt undrer mig over for tiden, og hvad jeg laver de få timer, jeg ikke laver politisk arbejde.

Jeg arbejder for dig

Jeg lytter til mine vælgere. Se meningerne om min politik, og læs mit ærlige svar på, hvad jeg vil gøre ved det.

Hjem » Fra medierne, Seneste blogindlæg, videoer og nyheder

Engelbrechts valgkamp kører godt og grønt

Skrevet af d. 14. september 2011 – 21:08No Comment

Benny Engelbrechts valgbil har været vidt omkring - her på færgen Bitten på vej til Als

Folketingsvalget har sendt socialdemokraten Benny Engelbrecht på langfart, så meget at med én dag tilbage af valgkampen har kampagnebilen rundet 5.000 kilometer. De mange kilometer til trods har Engelbrecht grøn samvittighed. Valgbilen er nemlig en hybridbil.

- Jeg har valgt at demonstrere at man godt kan vælge en klimavenlig bil uden at det går ud over mobiliteten, for i vores del af landet vil der altid være behov for personbiler. Opgaven består så i at gøre de klimavenlige alternativer billigere, siger Benny Engelbrecht, der netop er fortaler for en grøn omlægning af bilafgifterne.

Benny Engelbrecht har ikke fortrudt at han så at sige har taget sin egen medicin ved at vælge klimavenlig transport. Tværtimod har den lejede hybridbil både været brændstofeffektiv og komfortabel.

- Det er jo et kørende kontor hvor der ofte er fyldt op med materialer og frivillige der skal med til gadeaktioner og det har virket særdeles glimrende, selvom det er en lille kompakt bil, siger Benny Engelbrecht.

Benny Engelbrechts valgbil er en Honda Jazz Hybrid, der kører på en kombination af el og benzin.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar!

Husk at tilmelde dig kommentarsporet via RSS .

Du kan benytte disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denne hjemmeside benytter Gravatar. For at opsætte din egen avatar, kan du registrere dig på gravatar.com.