Jeg @rbejder videre for dig!
14. april 2013 – 00:00 128 Kommentarer

Jeg er medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Det har jeg været siden 2007. Jeg er mit partis Erhvervs- og vækstordfører. Derudover er jeg formand for Folketingets Transportudvalg og formand for Sydslesvigudvalget. Endelig er jeg medlem af Finansudvalget, Europaudvalget, Udenrigspolitisk Nævn, Skatteudvalget og Kulturudvalget samt af kontaktudvalget for det tyske mindretal i Danmark.

Bookmark and Share
Læs hele indlægget »
Fra medierne

Her er mine nyeste pressemeddelser, klip og kommentarer om mig og min politik fra medierne.

Videoer

Min politik set gennem mit kamera i mobilen. Følg med i mine løbende videohilsner fra Christiansborg og Sønderjylland.

Nyt om min politik

Det er lige straks valg. Heldigvis. Læs nyt om dansk politik, mit arbejde som ordfører og mine glødende ønsker om en ny regering i Danmark.

Alt det useriøse

Find ud af det, du ikke vidste. Se, hvad jeg særligt undrer mig over for tiden, og hvad jeg laver de få timer, jeg ikke laver politisk arbejde.

Jeg arbejder for dig

Jeg lytter til mine vælgere. Se meningerne om min politik, og læs mit ærlige svar på, hvad jeg vil gøre ved det.

Hjem » Fra medierne, Seneste blogindlæg, videoer og nyheder

Valgmøde på sociale medier var stor succes

Skrevet af d. 5. september 2011 – 16:23No Comment

Benny Engelbrecht(S) afholdt søndag et online valgmøde med 427 vælgere. Det hele foregik på sociale medier som Facebook fra 20:00 i går aftes.

Ved at bruge helt ny teknologi, kom Benny Engelbrecht i går i direkte kontakt med 427 potentielle vælgere. Der blev talt om alt fra SU til Grænse kontrol, da vælgerne selv fik lov til at sætte dagsordenen og spørge om det der interesserede dem. 

- Jeg er glad for at jeg kunne tale med 427 vælgere, om det der intresserede dem, siger Benny Engelbrecht.

- Nogen tænker sikkert at det ikke er mange, men man skal huske på at der normalt kun er 30 – 40 mennesker til et valgmøde i et forsamlingshus, og deler man valgmateriale ud på gaden rammer man måske 50 på en time. 

- Det er intressante er dog, at folk ikke spørger om det samme, som medierne og politikerne nødvendigvis taler om. Man kan mærke at brugerne af sociale medier sætter deres egen dagsorden når de får muligheden. 

Benny Engelbrecht afholder online valgmøde igen onsdag den 7/9 kl 20:00. Til den tid foregår det i Benny’s egen have.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar!

Husk at tilmelde dig kommentarsporet via RSS .

Du kan benytte disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denne hjemmeside benytter Gravatar. For at opsætte din egen avatar, kan du registrere dig på gravatar.com.